Субпродукти и колбаси
-
Драглишка капама240Време за приготвяне: 240 минутиIСтепен на трудност - ЛеснаПодходяща напитка - вино
-
Сладолед от гъши дроб240Време за приготвяне: 240 минутиIIIСтепен на трудност - СложнаПодходяща напитка - вино
-
Аржентинска яхния локро240Време за приготвяне: 4 часа + 6 часа предварително накисване на бобаIIСтепен на трудност - СреднаПодходяща напитка - вино
-
Телешки език с гъби180Време за приготвяне: 180 минутиIIIСтепен на трудност - СложнаПодходяща напитка - виноРецептата има видео
-
Шкембе по римски180Време за приготвяне: 180 минутиIIСтепен на трудност - СреднаПодходяща напитка - вино
-
Агнешко шкембе в масло150Време за приготвяне: 150 минутиIIСтепен на трудност - СреднаПодходяща напитка - вино
-
Агнешка дроб-сарма150Време за приготвяне: 150 минутиIIСтепен на трудност - СреднаПодходяща напитка - вино
-
Задушен език със сос от хрян150Време за приготвяне: 150 минутиIIСтепен на трудност - СреднаПодходяща напитка - вино
-
Дроб-сарма150Време за приготвяне: 150 минутиIIСтепен на трудност - СреднаПодходяща напитка - вино
-
Кисело зеле с колбаси в гювечета150Време за приготвяне: 150 минутиIСтепен на трудност - ЛеснаПодходяща напитка - вино
-
Мус от пилешки дробчета с розе120Време за приготвяне: 120 мин. + 2 ч. желиранеIIСтепен на трудност - СреднаПодходяща напитка - вино
-
Менудо или шкембе с нахут120Време за приготвяне: 120 минутиIIСтепен на трудност - СреднаПодходяща напитка - вино