Кулинарна поредица „За модерни хора”
От миналата година Gourmet Publishing се впусна във вкусното и увлекателно предизвикателство да издава полезните, красиви и изпълнени със страхотни рецепти книги от поредицата „За модерни хора”.
Изданията с удобен формат и ефектни фотографии представят ястия от всички области на кулинарното изкуство - сладкарство, национални кухни, основни ястия и предястия и т. н.
В момента по книжарниците и големите търговски вериги ще намерите първите 6 книги от поредицата „За модерни хора”.
„Суши“ ви запознава със 70 класически и новаторски рецепти за различни видове суши – нигири, маки, темаки и др, както и за ястия и напитки подходящи за компания на японските оризови хапки..
„Шоколад” ви носи повече от 50 нови сладки преживявания с аромат на какао. Крехките малки сладки, въздушните кексове, фините десерти и ароматните горещи напитки с лекота ще се погрижат за вашите кулинарни удоволствия с вкус на шоколад.
В "Парти рецепти" ще намерите над 50 класически и модерни варианта на апетитни и ефектни ястия - минибургери, мъфини, шишчета, биксвити и много други, за да не скучае никой от вашите гости.
Със „Стекове & сие” ще може да сготвите повече от 50 лесни, изискани и разнообразни рецепти за ястия от говеждо, телешко, свинско и агнешко месо, както и от птици и дивеч.
„Паста” ви разкрива как да направите домашна прясна паста, кой вид на какъв сос подхожда и ще ви изкуши с над 50 рецепти за вкусната италианска храна.
"Вегетариански рецепти" е чудесен пътеводител в света на здравословното готвене, който ще ви покаже над 65 вкусни начина да се насладите на ястията без месо.
Рецептите в книгите „За модерни хора” са достъпни, лесно приложими и са изцяло съобразени с възможностите на българския пазар.
Очаквайте и следващото заглавие от поредицата - „Десерти” ЗА МОДЕРНИ ХОРА.