Солени пастички с крем-сирене
СъставНеобходими продукти за 4 порции
Начин на приготвяне
- 1.
Крем-сиренето се разбърква със сметаната, чесъна, мащерката и лимоновия сок. Посолява се на вкус. Сместа се разделя на четири.
- 2.
От чушките с ринг или формички за сладки се изрязват кръгове. На дъното на ринга се поставя кръгче чушка. Отгоре се слага половината от сместа със сирене, предвидена за всяка порция. Отгоре се намазва с маслинената паста, слага се парче от лист зелена салата, останалата смес от крем-сирене и се завършва с друго кръгче чушка. Рингът се отстранява.
- 3.
Готовите пастички се гарнират със солените бисквити и лучените кълнове.
Подходящи типове вина
Март 2012
Още подобни рецепти
Коментари