Начало За нас Реклама Контакти

Веган ястия и десерти

Снимка за Веган ястия и десерти

19 и 20 май (събота и неделя) от 10:00 до 16:00 ч 

Веган храната може да е разнообразна и апетитна, интригуваща и вкусна. Но затова са нужни малко повече опит, малко повече знания и умения. В този двудневен курс шеф Ивелина Иванова ще ви покаже как с обикновени и не чак толкова познати продукти се приготвят великолепни ястия без никакви съставки от животински произход. Вторият ден от курса ще е изцяло посветен на веган десертите. Ще видите уникална рецепта за веган сметана.

Ето какво ще приготвите:

• Бобени кюфтета с гуакамоле
• Мароканска салата от моркови
• Ориз с кайсии и ядки
• Стек от целина с ароматен сос
• Пълнозърнести хлебчета с амарант и семена
• Кускус с осем зеленчука
• Хрупкави бисквитки със салвия

• Веган шоколадови трюфели
• Кайсиево руло с орехи
• Веган торта Шварцвалд
• Овесени курабийки
• Веган сладоледени близалки

Партньор на курса "Веган ястия и десерти" е   

 

Цена на курса: 190 лв

Цена за ранно записване: 150 лв (валидна до 15 май 2012 вкл.)

 


 

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

 

Курсовете се провеждат в модерно оборудваната кухня на Меню
на адрес:

Търговски център Европа, сграда 15, офис 1 (карта)

бул. Искърско шосе 7
София 1528

Осигурен е безплатен паркинг.


Всички курсове
се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 8.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 10 дена преди началото му, заплатената сума ще ви бъде възстановена.

Ако се откажете в периода между 10-ия и 5-ия ден преди началото на курса, ще ви бъде възстановена половината сума. 

Ако се откажете от участие в курса до 5 дни преди началото му или след като той вече е започнал, сумата няма да ви бъде възстановена. Ако желаете, може да предоставите правото за посещение на курса на друг.
 


За информация и записвания:
тел. 02 951 66 34, 089 782 39 52, 088 850 35 30
e-mail: menu@menumag.bg

Апр. 2012
Рецепти по темата
Коментари