Пилешка супа с праз и целина, с чипс от моркови и изцедено кисело мляко
Казват, че пилешката супа е класическо решение за всякакви несгоди – от настинки до лошо настроение. Но дори и да не страдате от подобни проблеми, винаги можете да си доставите удоволствието от консумацията й, със сигурност няма да се разочаровате.
СъставНеобходими продукти за 3 порции
- 1 опаковка MAGGI® Пилешка супа с праз и целина
- 1 морков
- 3 с. л. изцедено кисело мляко
- 1 с. л. нарязан на ситно магданоз
- олио за пържене
Начин на приготвяне
- 1.
MAGGI® Пилешка супа с праз и целина се приготвя според указанията на опаковката.
- 2.
Морковът се нарязва на тънки ивици с помощта на картофобелачка. Ивиците се изпържват в сгорещеното олио до златисто.
- 3.
От изцеденото мляко с влажна ръка се правят топчици, които се овалват в нарязания магданоз.
- 4.
Супата се сервира, гарнирана с морковения чипс и топчиците мляко.