Хавайски пунш
Коктейл с червено вино?! През лятото?! О, да! Тази необичайна рецепта съчетава свежестта на ананаса и цитрусовите плодове с престижния аромат на червено вино и вероятно все още непознатия ви вкус на безалкохолната джинджифилова бира. Летните вечери сякаш са създадени за този очарователен коктейл.
СъставНеобходими продукти за 8 порции
- 200 мл сок от ананас
- 120 мл лимонов сок
- 1 ч. ч. захар
- 1 бутилка червено вино
- 2 бутилки джинджифилова или друга ароматна, по-слабо горчива, бира
- лед
Начин на приготвяне
- 1.
Ананасовият и лимоновият сок се смесват със захарта. Разбъркват се, докато се разтвори захарта.
- 2.
Добавя се виното и се слага да се охлади. Преди сервиране се добавят лед и бирата.
Юли 2008
Още подобни рецепти
Коментари