Бадемово-рожкови бонбони с вишни
30
Време за приготвяне: 30 минути
I
Степен на трудност - Лесна
Подходяща напитка - вино
Натурални и здравословни, суровите бонбони от менюто на ресторант "Вишните" отразяват цялостната философия на собствениците и са вълшебно доказателство, че вкусното може да е полезно и полезното - вкусно.
СъставНеобходими продукти за 18 броя
- 1 ч. ч. сурови белени бадеми
- 1 ч. ч. фурми, обезкостени
- 1 ч. ч. брашно от рожков
- 2 с. л. бадемов тахан
- 2 с. л. сироп от агаве
- 2 с. л. сушени вишни
- 25 мл вишновка
- кокосови стърготини за овалване
Начин на приготвяне
- 1.
Бадемите се смилат на паста. Отделно се смилат фурмите заедно с вишните.
- 2.
Бадемовата паста и смлените фурми с вишни се омесват с брашното от рожков, сиропа от агаве, вишновката и тахана на меко, леко лепкаво тесто.
- 3.
Оформят се топчета и се овалват в кокосовите стърготини.
Подходящи типове вина
Юни 2012
Още подобни рецепти
Коментари