Започна Chivas Gourmet Salon
От вчера до 6 декември включително любителите на гурме изкушенията и качествените напитки могат да се запознаят с най-актуалното от света на кулинарията в рамките на четвъртия Chivas Gourmet Salon в Гранд хотел София.
Изложението предлага на посетителите си в зала „Триадица“ не само редки и изискани деликатеси като бял и черен трюфел от ферма в Странджа, говеждо блек ангъс от Небраска, зехтин от диви критски маслини, опашка от скален омар, миди Сен Жак, пармезан с трюфели, екзотични сортове кафе и ръчно свити карибски пури, но и истинско зрелище.
През всеки един от дните събитието Chivas Gourmet Salon е домакин на майсторски спектакли на опитните и креативни шеф-готвачи от сдружението Евро-Ток България.
В рамките на Chivas Gourmet Salon 2013 любителите на хубавото вино имат възможност да дегустират български бутикови вина от избите Анжелус Естейт, Едоардо Миролио, Мидалидаре, Стримон и други.
За феновете на висококачествените алкохолни напитки Перно Рикар България са подготвили тематична програма за всеки от дните на изложението: шампанско Mumm в деня на откриването, 12 и 18-годишно уиски Chivas през втория ден и уиски The Glenlivet в последния от трите дни на събитието. По време на традиционното събитие ще бъде направена и премиерата на лимитирана серия уиски Chivas Made for Gentleman (Създаден за джентълмени).
Входът за Chivas Gourmet Salon е с регистрация на място на стойност 10 лв.