Втори Garden To Business форум ще се проведе в София
На 13 юли от 14 до 18 ч, в ресторант Щастливото прасе (бул. "Цариградско шосе" 17), ще се проведе среща-дегустация между земеделски производители, собственици на хранителни магазини, готвачи и управители на заведения, които желаят да установят връзка помежду си.
Идеята на събитието е да се осигури платформа за контакти между земеделски производители и представители на ресторанти и магазини, които желаят да се снабдяват редовно с прясна и качествена българска продукция.
Фермерите ще се представят на индивидуални маси за срещи, където ще изложат свои продукти за дегустация и ще разказват за своята дейност. Джун Йошида, главният готвач на ресторант „Щастливото прасе“, ще зарадва гостите с кулинарна демонстрация, а в края на събитието всички ще могат да се насладят на оригинални и освежаващи коктейли, запазена марка на ресторанта.
Очаква се на второто издание на форума да участват производители на млечни продукти от краве, козе и овче мляко, сиропи, мед и пчелни продукти, пресни плодове и зеленчуци, хляб и тестени изделия от лимец.
Организатор на форума е Хранкооп София, който осигурява директна среща между производители и потребители всяка седмица на фермерските пазари в кв. „Иван Вазов“ и на Римската стена в София.
МЕНЮ е медиен партньор на събитието.
Участието на ресторантьори и магазинери е безплатно, но местата са ограничени, затова е добре да се регистрирате предварително.