Този четвъртък, 12 юни, три съвременни тенденции на вкуса ще се пресекат в София. От 19,30 часа в популярния гастропъб Щастливото прасе шеф Джун Йошида ще съчетава храна, приготвена с продукти от български малки традиционни производители, и крафт бири Anchor Steam от Сан Франциско, достъпни у нас благодарение на Пивотека. Продуктите са подбрани от Slow Food София.
Ще имате възможност за пръв път да опитате чили кон карне с месо от източнобалканско прасе – застрашена порода, която се бори за оцеляването си сред дъбовите гори на Североизточна България. А с каква бира ще бъде съчетано това фюжън предложение, ще научите съвсем скоро.
Но затова ще трябва да си резервирате място на телефон 087 877 8446.
Местата са ограничени, така че побързайте!
Цената на куверта е 38 лв и включва четиристепенно дегустационно меню, като всяка позиция е съпроводена с различна бира от прословутата калифорнийска марка.