Пролетен Garden to Business форум 2016
На 7 април (четвъртък) от 14:00 до 18:00 ч, в ресторант ShowHow - Томеко на ул. “Станислав Доспевски” 101 в София, собственици на хранителни магазини, готвачи и управители на заведения ще могат да се срещнат директно с производители на храни и фермери.
Идеята на събитието е да се осигури платформа за директен контакт между земеделски производители и бизнес клиенти, които желаят да се снабдяват на едро с прясна и качествена българска продукция. Досега с голям успех са проведени четири форума, които са гостували на различни ресторанти и изложения.
По време на пролетния Garden to Business форум фермерите ще се представят на индивидуални маси за срещи, където ще изложат свои продукти за дегустация и ще разкажат за своята дейност. Масимо Джорджо, главният готвач на ShowHow, ще зарадва посетителите с кулинарна демонстрация на ястия, приготвени от продукти, донесени от производителите.
На петото издание на форума ще се представят производители на пресни плодове, зеленчуци, зърнени и бобови култури, мед, натурален меден сладолед, сиропи, сладка, ядки, хляб с квас и печива, бутикови конфитюри и млечни продукти от краве, овче, биволско и козе мляко.
Програма
14:00 - Начало на регистрацията на участниците
14:00 - 18:00 Срещи между производители и представители на магазини и ресторанти
16:00 - 17:00 Кулинарна демонстрация
17:00 - 18:00 Дегустация-коктейл
Организатори на форума са Хранкооп София, които правят възможна директната среща между производители и потребители всяка седмица на фермерските пазари в кв. Иван Вазов, на Римската стена и на пазар Младост 1 в София. МЕНЮ е медиен партньор на поредицата събития от самото им начало.
Входът за ресторантьори и магазинери е свободен, но местата са ограничени.