Кулинарна Академия HRC с четвърти випуск студенти
На 24-ти октомври в учебния ресторант Talents се състоя церемонията по дипломиране на випуск 2013 на Кулинарна академия HRC. На това важно за академията събитие присъстваха гости от бизнеса и индустрията, както и близки на нашите дипломанти. Младите таланти получиха международно призната диплома по кулинарни изкуства и вече са на път към следващата крачка в кариерата си на професионални позиции в България, Норвегия, Англия и САЩ.
Кулинарна академия HRC към Висше училище Международен колеж е първото кулинарно училище в региона, което за своята 5-годишна история вече е водещ кулинарен институт в Източна Европа. Програмата на Кулинарна академия HRC е с фокус върху практиката и представлява динамичен 2-годишен курс на обучение, воден изцяло на английски език и включващ над 12 месеца стажове във висококласни хотели и ресторанти в Европа, Близкия Изток, Южна Африка и САЩ.
За повече информация: www.hrcacademy.com.