Кой ще говори на WiFo - Гергана, Георги и Петър

12 април е денят, а 11 е часът, когато започва второто издание на WiFo. На форумът посветен ма виното и храната ще се запознаете с идеите, мислите и знанията на лекторите, които ще имат по 15 минути, за да ви ги представят. След това в рамките на 10 минути ще може да зададете своите въпроси към кулинарните и винени любители и професионалисти, които са поканени да говорят на WiFo от организаторите на събитието Гурме Пъблишинг и РОЙ Комюникейшън.
Представяме ви трима от лекторите:
Гергана Николова
Моята професия е в IT сферата – доста далеч от темата на WiFo и същевременно обяснение за внезапната ми страст към храната и виното – готвенето и пиенето на вино са двете дейности с които разпускам – не съм открила нищо по-приятно от това да сготвиш нещо вкусничко и с чаша вино да се отърсиш от тегобите на деня.
Опитвам се да се уча от най-добрите и в двете сфери – с много четене във всяка свободна минута и разбира се курсове. И много се радвам, че вече има изградени авторитети и миниобщества, където идеите се развиват.
Ще се опитам да споделя по-скоро разбиранията си и какво ме подтиква да опитвам всеки ден ново вино и нова подправка, вместо да ви впечатлявам с енциклопедични знания.“
Георги Георгиев
се определя като кулинарен имигрант и като умерен песимист в стремежа си всички да говорим за храната на един и същи език. Георги е един от производителите на легендарния еленски бут, но освен това е фин познавач и ценител на кулинарното изкуство. В храната се наслаждава на ,,оттенъците на аромата на земята’’.
Петър Георгиев
е енолог на изба "Росиди“. За себе си споделя:
"Обичам предизвикателствата, виното, пътуванията, семейството и приятелите си.
Занимавам се с вино в последните 10 години, не само и единствено с неговото производство, но и с неговото популяризиране.
Ще ми бъде изключително приятно да поговорим за вино и храна, дегустирайки нашите последни реколти бели и червени вина.
Виното е любимата ми напитка и аз, както всеки консуматор, имам различни стилови и сортови предпочитания в зависимост от компанията и настроението ми.“
Как протича WiFo ?
Форматът е презентации на лекторите в рамките на 15 минути, след което ще има 10 минути за въпроси и отговори от гостите.
Кога?
12 април 2014 от 11:00 часа
Къде?
Sopharma Business Towers
Купете билети от vintageclub.bg
Подробна информация за форума може да намерите на wifo.bg