Начало За нас Реклама Контакти

Карибска новогодишна фиеста в Хилтън

Снимка за Карибска новогодишна фиеста в Хилтън

Вкусно и весело пътешествие до Карибите предлагат в хотел „Хилтън“ навръх новата 2014 година. Шеф-готвачът на ресторант "Сезони" Андре Токев е създал качествено и интересно тропическо меню, което едва ли бихте опитали в толкова богата комбинация дори да отидете наистина до Хаити или Куба. Продуктите са поръчани също от карибските страни.

Празничната вечеря включва богата селекция от салати с лайм дресинг, млечен кокосов дресинг, портокалов оцет, кориандъров оцет и екзотични подправки, както и много морска храна: пушена сьомга и камбала-халибут, скариди с мандаринов-мащерка оцет, рибено севиче, миди Сент Жак с авокадо,чили и краставичка, скариди с пъпешова салса… Не липсват деликатеси като терин от гъши дроб с папая салса или печено говеждо и печена пуйка с карибска „туршия”, а също кюфтенца от раци, рибно филе с банани и домат или патешко конфи с тамаринд, както и класическия печен свински бут „Сантяго де Куба”. Менюто е изключително богато, със съблазнително съчетани чисти и екзотични вкусове.

За децата в новогодишната нощ Хилтън предлага специален детски карибски парти пакет: най-добрата храна, игри и развлечения, карибски костюми, хавайски гердани, пирати, цветя, фенери и много други ще забавляват малчуганите. Ще бъдат осигурени и грижи за спокойния им сън.

Родителите пък могат да се забавляват с танците на Раул Торес и приятели и карибските песни на Долорес Естрада, да се веселят и танцуват цяла нощ.

Дек. 2013
Коментари