Начало За нас Реклама Контакти

Тази есен в списание “Меню” ще намерите рецепти с въображение, текстове с вдъхновение, снимки със стил.

Есенното “Меню” включва:
•    Сезонна част с идеи за есента
    - Ястия с моркови, тиква и карфиол
    - Три варианта на мусака
    - Представяне на подходяща за есенната кухня подправка
•    Меню за всеки ден
    - 5 бързи седмични рецепти
    - Кратък речник с информация за по-малко известни продукти и термини
    - Вино и храна – какво представлява розето и как се съчетава с конкретни ястия
    - Видовете захар и подсладители – свойства, особености, предимства и употреба
    - 10 идеи за приложения на консервирана риба тон
    - 8 рецепти, представени стъпка по стъпка
    - Пазарна информация за избрани подправки
    - Здравословни аспекти на храненето – сезонността и вкусовите предпочитания
•    Уикенд кулинария
    - Идеи за парти –коктейли с уиски и апетитни хапки
    - Съботно-неделна закуска – сладки и солени мъфини
    - Обедно меню с крем от манатарки, телешко по креолски и тарт с тиква и смокини
    - Практична екзотика – историята и готварските превъплъщения на бататите
    - Техника за приготвяне на маслено тесто
    - Как се правят сушени домати на фурна
    - Празнична вечеря в средиземноморски стил със съвети за пазар, тематична украса и примерен график за приготвяне на четиристепенното меню
    - 5 неустоими есенни десерта
•    Световна кухня – особеностите на еврейската кулинарна традиция и нейните най-атрактивни ястия
•    Менюто на известните – кулинарно интервю с актьора Христо Гърбов и неговите любими сезонни рецепти 

Септ. 2007
Коментари