Chef´s Table за вас
Новото кулинарно събитие от Sofia Restaurant Week среща любителите на добрата кухня със създателите ú - майстор-готвачите, в интимна обстановка. Пет от най-известните кулинарни звезди на България ще готвят за вас в собствените си ресторанти по време на пролетното издание ChefsTable01. Подарете си рядката възможност лично да се докоснете до тяхното изкуство. Всяка вечер е посветена на различен шеф-готвач и неговия ресторант.
Ето кои шеф-готвачи ще представят своята кулинарна концепция пред избрана публика:
19.03 Борис Петров/Secret - меню Събор
20.03 Ивайло Петков/Lazy - меню Пролет и цветя
21.03 Иван Манчев/Cactus - меню Пролет с вкус на тютюн
22.03 Димитър Дамянов/ESTE - меню Head
23-24.03 Антоан Верест/L'Instant - меню Между водата и земята
Вечерята включва 6-степенно дегустационно меню със специално подбрани качествени вина, съчетани с конкретните ястия от вечерята, според спецификите на всяко от тях.
Цената е 95 лева на човек.