Ястия за курс АБВ на готвенето: Световна кухня
Мексиканска кухня
Тортили
Гуакамоле, пържен боб, салца
Супа от царевица и чили
Червен мексикански ориз
Пълнени чушки с орехов сос
Пуйка с шоколадово моле
Мексикански хлебен пудинг
Прясно сирене в канелен сироп
Италианска кухня
Лазаня с рикота от Венето
Канелони със спанак, сметана и доматен сос
Пица Маргерита
Ризото с тиква и трюфелово олио
Телешки медальони с марсала
Бисквитки амарети
Кростата с круши и амарето
Френска кухня
Лучена супа
Писаладиер
Суфле със спанак и скариди
Огретен от карфиол
Картофи Дафиноаз
Свински котлети по провансалски
Кок о ван
Шоколадови еклери
Индийска кухня
Самоси
Пиле тандури
Риба къри
Зеленчукови кюфтенца с домати къри
Къри с чушки и фъстъци
Скариди ачари
Индийски хляб нан
Карфиол пакора с раита
Индийски десерт Гулаб джамун
Далечен изток
Китайски пелмени на пара
Пролетни рулца със сладко-кисел сос
Свинско му шу
Телешко къри с кокосово мляко от Индонезия
Сьомга терияки
Тай тофу със зеленчуци
Сери мука – малайзийски десерт
Близък изток
Супа Харира
Марокански кускус със зеленчуци
Ориз с фиде и ядки
Фалафели
Баба Гануш
Мусака с патладжани
Агнешки тажин с фурми
Марокански фъстъчени сладки с фурми
Сиропирани сладки със сирене и косос