Начало За нас Реклама Контакти

25 март 2014 (вторник) от 10:00 до 16:00 ч.

Местата са изчерпани.

11 май 2014 (неделя) от 10:00 до 16:00 ч.

 

Ако искате да се запознаете със свойствата на месото, начините за неговата обработка и как да го направите по-сочно и крехко, заповядайте на този курс. Тайните на телешкото месо са много – произходът, времето и температурата са решаващи. Ще приготвите 6 класически ястия от световната кухня с телешко месо – пепър стек, бьоф строганов, кордон бльо, телешко по бургундски, телешко филе с марсала, както и телешко по тайландски, които в края на курса ще бъдат опитани с чаша подходящо класно вино.

 

Цена на курса: 170 лв

Цена за ранно записване: 140 лв

 


Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

 

Курсовете се провеждат в модерно оборудваната кухня на Меню в:

Sopharma Business Towers, Търговски център,ет.2 (карта)

ул. "Лъчезар Станчев"  7, София

След 18:00 часа и в събота и неделя е осигурен безплатен паркинг.


Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 10. 

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

 

За информация и записвания:
тел. 0884 940 748
e-mail: menu@menumag.bg

към другите курсове

Ян. 2014
Коментари