Шоколадова мания
Ако страстно обичате шоколад - тук е вашето място.
Цели два дни ще се чувствате потопени в реки от копринен шоколад – тъмен, млечен, бял, обилно гарниран с карамел.
Освен основните техники за темпериране и работа с шоколад, първият ден ще сътворите собственоръчно торта “Сахер”, опакована в шоколадова панделка, нежен чийзкейк и неповторимо сочно брауни.
Вторият ден пък ще се научите да изработвате чувствени шоколадови бонбони с различни пълнежи и аромати.
Курсовете се провеждат в модерно оборудваната кухня на Меню в:
Търговски център Европа, сграда 15, офис 1 (карта)
бул. Искърско шосе 7
София 1528
Осигурен е безплатен паркинг.
Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 8.
За повече информация:
тел. 02 951 66 34, 089 782 39 52, 088 850 35 30
e-mail: menu@menumag.bg