Празнични торти III
11 и 12 февруари (събота и неделя) от 10:00 до 16:00 ч
Денят на свети Валентин, посветен на романтичната любов, изглежда непълен без най-съблазнителната част от кулинарното изкуство - десертите. Броени дни преди деня на влюбените заедно с шеф Ивелина Иванова всеки от курсистите ще създаде по една уникална торта с ефектна декорация от крем и моделирано захарно тесто, която да сподели със своята сродна душа. Ще видите невероятна техника, с която след разрязване на тортата финият малинов крем ще бъде с формата на сърце.
Ще разберете кои теста и кремове са подходящи за основа на вашата торта и как се приготвят. Ще се запознаете с различни техники за работа със захарно тесто за моделиране. Ще научите как се оцветява и оформя празничната торта. Сами ще направите къдрички, цветя и цветни сърца.
Вижте в каква атмосфера протича един курс "Празнични торти" на Кулинарно училище Меню.
Цена на курса: 180 лв
Цена за ранно записване: 140 лв (валидна до 28 януари 2012 вкл.)
Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.
В цената на курса е включен вкусен лек обяд и за двата дни.
Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg
Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.
Курсовете се провеждат в модерно оборудваната кухня на Меню
на адрес:
Търговски център Европа, сграда 15, офис 1 (карта)
бул. Искърско шосе 7
София 1528
Осигурен е безплатен паркинг.
Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 8.
Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 10 дена преди началото му, заплатената сума ще ви бъде възстановена.
Ако се откажете в периода между 10-ия и 5-ия ден преди началото на курса, ще ви бъде възстановена половината сума.
Ако се откажете от участие в курса до 5 дни преди началото му или след като той вече е започнал, сумата няма да ви бъде възстановена. Ако желаете, може да предоставите правото за посещение на курса на друг.
За информация и записвания:
тел. 02 951 66 34, 089 782 39 52, 088 850 35 30
e-mail: menu@menumag.bg