Празнични торти I
Ако винаги сте се чудили от какво и как се изработват красивите бутикови торти, обсипани със захарни цветя, перли и безброй изящни фигури, двудневният курc на Кулинарно училище Меню за изработка на празнични торти ще даде отговор на всички тези въпроси.
Ще разберете кои теста и кремове са подходящи за основа на вашата торта и как се приготвят. Ще се запознаете с различни техники за работа със захарно тесто за моделиране. Ще научите как се оцветява и оформя празничната торта.
Накрая ще изненадате близки и приятели със собственоръчно направен сладък шедьовър "Дамска чанта".
Курсовете се провеждат в модерно оборудваната кухня на Меню в:
Търговски център Европа, сграда 15, офис 1 (карта)
бул. Искърско шосе 7
София 1528
Осигурен е безплатен паркинг.
Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 8.
За повече информация:
тел. 02 951 66 34, 089 782 39 52, 088 850 35 30
e-mail: menu@menumag.bg