Начало За нас Реклама Контакти

Защо не винаги пилето се получава сочно и ароматно?

Кога, с какво и колко трябва да се маринова? По-добре ли е да го изпечем цяло?

Как да не изсушим филето и коя е подходящата гарнитура?

Ако искате да знаете отговорите на тези въпроси и да получите 100 идеи за приготвяне на пиле, този курс на Кулинарно училище Меню е за вас.

Кое е качественото месо на пазара, как да го изберем, как да го нарежем и кой е най-подходящият начин на готвене на всяка част от пилето.

Това ще научите, като приготвите 6 страхотни рецепти с пилешко месо.

Курсовете се провеждат в модерно оборудваната кухня на Меню в:

Търговски център Европа, сграда 15, офис 1 (карта)
бул. Искърско шосе 7
София 1528

Осигурен е безплатен паркинг.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 8. 

За информация и записвания:
тел. 02 951 66 34, 089 782 39 52, 088 850 35 30
e-mail: menu@menumag.bg

към другите курсове

от Меню Апр. 2011
Коментари