Начало За нас Реклама Контакти

Кулинарно училище Меню - пролет/лято 2014

Снимка за Кулинарно училище Меню - пролет/лято 2014

Кулинарно училище Меню започва през март 2014 своя пореден, седми сезон с нови и интересни курсове, както и с някои вече познати. 

Кулинарно училище Меню предлага избрани курсове за непрофесионалисти, които разкриват кулинарни тънкости и тайни, дават нови идеи за вкусна и красива храна и запознават със съвременните тенденции в готварското изкуство.

 

График на курсовете за сезон пролет/лято 2014:

 

начало на курса:
15 март (събота)

продължителност на курса:
4 съботи и недели до 14 юни

10.00 – 16.00 ч.

 

29 и 30 март (събота и неделя)

10.00 – 16.00 ч.

 

1 и 2 април (вторник и сряда)

18:00 – 21:00 ч.

 

8 и 9 април (вторник и сряда)

18:00 – 21:00 ч.

 

16 април (сряда)

10:00 – 16:00 ч.

 

26 април (събота)

10:00 – 17:00 ч.

 

11 май (неделя)

10.00 – 16.00 ч.

 

17 и 18 май (събота и неделя)

10:00 – 16:00 ч.

 

25 и 25 май (събота и неделя)

10:00 – 16:00 ч.

 

27 и 28 май (вторник и сряда)

18:00 – 21:00 ч.

 

10 и 11 юни (вторник и сряда) 

18:00 – 21:00 ч.

 

14 юни (събота)

10:00 – 16:00 ч.

 

21 юни (събота)

10:00 – 16:00 ч.

 

24 и 25 юни (вторник и сряда)

18:00 – 21:00 ч.

 

1 и 2 юли (вторник и сряда)

18:00 – 21:00 ч.

 

8 и 9 юли (вторник и сряда)

18:00 – 21:00 ч

 

12 и 13 юли (събота и неделя)

10:00 - 16:00 часа

 

Курсовете се провеждат в модерно оборудваната кухня на Меню в:

Sopharma Business Towers, Търговски център,ет.2 (карта)

ул. "Лъчезар Станчев"  5, София

Осигурен е безплатен паркинг след 18 часа и в събота и неделя.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 10. 

Ако даден курс бъде отменен независимо от причината, платената сума се възстановява.

За повече информация и записвания:
тел.: 0884 940 748
e-mail: menu@menumag.bg

 

 

Кулинарно училище Меню дава знания и важна информация за:
- хранителното съдържание на продуктите
- физическите свойства на продуктите и реакцията им при топлинна обработка
- основните видове продукти и марки на пазара в България
- възможностите за избор на най-качествените продукти и най-подходящите методи за обработката им

Кулинарно училище Меню представя здравословни методи за обработка на продуктите, чрез които се запазват техните полезни вещества и качества, без да се накърнява вкуса им.

Участниците в курсовете придобиват знания и опитност за основните правила за приготвяне на продуктите съобразно световноизвестната кулинарна школа Cordon Bleu. Използват се и техники и рецепти на знаменити готвачи, адаптирани към домашни условия. Освен това в курсовете се набляга и на презентацията на ястията, така че храната да задоволява и всички естетични потребности на курсистите.

Основен преподавател в Кулинарно училище Меню е Ивелина Иванова, шеф-готвач на списание Меню, автор на много кулинарни книги и водещ на кулинарни курсове. Ива притежава усет и талант да създава нови вкусни ястия - и в работата си, и у дома, а над 10-годишната й кариера в областта я определя като един от добрите български специалисти.

Кулинарно училище Меню е за всички, които:
- имат специално отношение към храната
- търсят вдъхновение от световните кулинарни тенденции
- интересуват се от вкусно, здравословно и балансирано хранене
- отворени са към нови кулинарни идеи и практически съвети
- искат да експериментират и да стават все по-добри в готвенето

Февр. 2014
Коментари