Козунаци и боядисване на яйца с естествени багрила
16 април 2014 (сряда) от 10:00 до 16:00 ч.
Две са предизвикателствата пред всяка домакиня за Великден – козунаците да станат “на конци” и яйцата да се получат с най-прекрасните и уникални шарки. На този курс всеки от участниците ще научи тънкостите и ще замеси плетен козунак с мариновани сушени плодове, ще направи вкусни и пухкави бриоши с какаов пълнеж и ще боядиса най-красивите яйца на света с естествени багрила.
Цена на курса: 140 лв
Цена за ранно записване: 120 лв
Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.
Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!
Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg
Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.
Курсовете се провеждат в модерно оборудваната кухня на Меню в:
Sopharma Business Towers, Търговски център,ет.2 (карта)
ул. "Лъчезар Станчев" 7, София
Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 10.
Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.
Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.
Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.
За информация и записвания:
тел. 0884 940 748
e-mail: menu@menumag.bg