Начало За нас Реклама Контакти

Класически сладкиши 2

Снимка за Класически сладкиши 2

2 и 3 март (събота и неделя) от 10:00 до 16:00 ч.

Местата са изчерпани.
 

На курса "Класически сладкиши 2" ще бъдат показани основни техники за приготвяне на теста и кремове в сладкарството. Под ръководството на нашия шеф-говач Ивелина Иванова, курсистите сами ще направят блатове на белтъчна основа, маслен шоколадов блат, класическо маслено тесто, сорбе, ще приготвят фин ягодов мус, ще работят с желатин и ще се запознаят с интересна техника за декориране на рула.

Ще бъдат направени и дегустирани: 

Ангелски сладкиш с ягодов мус

Дяволски сладкиш

сорбе от горски плодове

линцер

Гато моальо с шоколадова дантела

лимонов пай

декорирано руло

Всеки от участниците в курса получава цветно ръководство с рецептите, които се приготвят. За двата дни от провеждането на курса е предвиден лек обяд с чаша фино вино.

 

Партньори на курса са            

 

Цена на курса: 170 лв

Цена за ранно записване: 140 лв

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

 

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

 

Курсовете се провеждат в модерно оборудваната кухня на Меню
на адрес:

Търговски център Европа, сграда 15, офис 1 (карта)

бул. Искърско шосе 7
София 1528

Осигурен е безплатен паркинг.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 8.

 

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 10 дена преди началото му, заплатената сума ще ви бъде възстановена.

Ако се откажете в периода между 10-ия и 5-ия ден преди началото на курса, ще ви бъде възстановена половината сума.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

 

За информация и записвания:
тел. 02 951 66 34, 089 782 39 52, 088 850 35 30
e-mail: menu@menumag.bg

 

 

Дек. 2012
Коментари