Гъши дроб - майсторски клас
31 януари и 1 февруари (вторник и сряда) от 18:00 до 20:30 ч
Запазена марка на френското кулинарно изкуство гъшият дроб е чувствен и предизвикателен продукт, чиято същност се изявява само в ръцете на майстори. В този курс шеф Димо Димов и шеф Ивелина Иванова ще ви научат как да овладеете тънкостите и техниките за приготвянето на този невероятен деликатес.
Ще сготвим Crème Renversée със салата, терин от пуйка, кестени и гъши дроб, терин с масло от трюфел, мус от гъши дроб, гъши дроб на тиган с плодов сос и карамелизиран лук. Ще поговорим за най-добрите комбинации на гъши дроб с вино и ще пробваме някои от тях. .
Цена на курса: 220 лв
Цена за ранно записване: 180 лв (валидна до 17 януари 2012 вкл.)
Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.
Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg
Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.
Курсовете се провеждат в модерно оборудваната кухня на Меню
на адрес:
Търговски център Европа, сграда 15, офис 1 (карта)
бул. Искърско шосе 7
София 1528
Осигурен е безплатен паркинг.
Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 8.
Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 10 дена преди началото му, заплатената сума ще ви бъде възстановена.
Ако се откажете в периода между 10-ия и 5-ия ден преди началото на курса, ще ви бъде възстановена половината сума.
Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.
За информация и записвания:
тел. 02 951 66 34, 089 782 39 52, 088 850 35 30
e-mail: menu@menumag.bg