Начало За нас Реклама Контакти

17 и 18 май (събота и неделя) от 10:00 до 16:00 ч.

Никой не може да устои на аромата на току-що изпечен хляб, но за да бъде лека и хрупкава коричката му и нежна и ароматна вътрешността му са нужни малко знания, опит и ...магия.

На курса за хляб ще научите основните техники на месене на меко и твърдо тесто с мая, сами ще направите фокача с розмарин, сицилиански хляб със сушени домати и пармиджано, френски ръжен селски хляб, фугас, шведски пълнозърнест хляб с ядки, български милинки, содена питка, бърз царевичен хляб, хляб с шампанско и босилек и ароматна сочна пита с дъх на карамел, коняк и стафиди. Ще видите и усетите тайните на месенето и печенето на най-вкусните хлябове в света.

 

Цена на курса: 140 лв

Цена за ранно записване: 120 лв

 


Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

 

Курсовете се провеждат в модерно оборудваната кухня на Меню в:

Sopharma Business Towers, Търговски център,ет.2 (карта)

ул. "Лъчезар Станчев"  7, София

Събота и неделя и след 18:00 часа в другите дни е осигурен безплатен паркинг.


Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 10. 

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

 

За информация и записвания:
тел. 0884 940 748
e-mail: menu@menumag.bg

към другите курсове

Ян. 2014
Коментари